Het is vandaag precies vier jaar geleden dat ik mijn eerste verre reis maakte: ik ging naar Zuid-Afrika. Een groot avontuur van twee weken geïmproviseerd in de voorjaarsvakantie van mijn examenjaar havo. Ik was zojuist bezig met het vernieuwen van mijn YouTube kanaal (klik hier voor de link) en ik kwam een aantal oude filmpjes tegen. Een van de hoogtepunten van deze reis was de bungeejump die ik daar gedaan heb. Als ik er weer naar kijk dan blijft mijn maag nog steeds omdraaien! In Tsitsikamma is een gigantische brug waar je deze enorme sprong van 216 meter hoog kan gaan wagen. Dit is dan ook ’s werelds hoogste brug waar je van af kan springen. Voor een paar euro extra kun je je sprong laten filmen en krijg je naderhand netjes geleverd op een dvd. Ik wilde dan ook graag deze video van mijn sprong met jullie delen. (Let niet op mijn fantastische kapsel).

Happy travels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s