Dankzij de internetrevolutie zijn we beter geïnformeerd dan ooit, maar kunnen we van informatie ook teveel hebben? Het internet biedt ons een schat aan informatie, maar de keerzijde ervan is dat we door de bomen het bos niet meer zien. Op blogs lezen we dat vaccinaties autisme veroorzaken of dat er zelfs kinderen zijn die epilepsie overhouden van slechts een prik. Hoewel de wetenschap deze verbanden meermaals weerlegt, de groeiende anti-vaccinatiebeweging laat zien dat niet feiten, maar emoties ten grondslag liggen aan de keuzes van mensen. Generatie Google neemt Bas Heijnes essay Onbehagen als basis om deze nieuwe beweging te verklaren.

De volledige productie kun je bekijken via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s