Walvissen spotten onder je voeten op je glazen balkon, oog in oog staan met ijsberen op het voordek of ontspannen in een sauna met prachtig uitzicht op de oceaan. HANSEATIC inspiration is sinds oktober de nieuwste aanvulling in de vloot van Hapag-Lloyd Cruises en vaart routes in de poolgebieden, de Amazone, de Caraïben en de Grote Meren van Noord-Amerika. Niet alleen verblijf je in luxe op dit prachtige cruiseschip, – ruime suites, eersteklas restaurants en tal van wellness-opties – je gaat met deze cruise op de meest fascinerende expedities met experts die je de wereld beter leren begrijpen.

Adembenemend uitzicht

Een selectie van de suites heeft glazen balkonnetjes. Niet alleen krijg je hier mooi zicht op de wondere onderwaterwereld, op het terrasvormige observation deck is het uitzicht om te genieten. Om je heen zul je dolfijnen zien springen, walvissen ontmoeten en ijsberen een ijzig bad zien nemen terwijl je voor op de boeg speurt naar het volgende natuurwonder. Dit is National Geographic in real life. Toch even geen zin om in het Noordpoolgebied buiten te klappertanden? In de observation lounge kun je comfortabel genieten van 180 graden uitzicht onder het genot van een goed glas wijn.

Hutten en suites

De slaapvertrekken zijn geïnspireerd door de natuur en zijn uitgerust met verwarmde muren in de badkamer. Wel zo lekker om je natte parka na een expeditie aan op te hangen. Verder zijn alle suites uitgerust met een heerlijke regendouche, gratis minibar, koffiezetapparaat, bedden die je kunt scheiden (zelfs de beste stellen maken wel eens ruzie), verrekijker van SWAROVSKI OPTIK en Nordic walking stokken.

De rest van het artikel is hier te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s