Marmeren muren, lederen vloeren, servies van Versace en krankzinnige mooie kroonluchters. De Regent Seven Seas Explorer ademt weelde. Dit opulente cruiseschip meerde vorige week aan in Amsterdam en ik maakte gretig gebruik van de mogelijkheid om even te spieken.

De Regent Seven Seas Explorer is een van de vier schepen uit de vloot en is met haar 224 meter ook meteen de grootste. Met de scheepsdoop in 2016 beloofde Regent dat dit “een geheel nieuwe standaard zet in luxe cruisereizen.” Beter nog, CEO van moederbedrijf Norwegian Cruise Line Holdings Frank Del Rio, noemde de Explorer “a trophy to the one-percenters.” Dat belooft veel goeds.

Tekst en beeld Susan Poeder

“Suites for my sweet”

De absolute top vind je in de Regent Suite voor circa 9 duizend euro per nacht. Hiervoor krijg je een privé auto die je naar de cruise rijdt en verblijf je in een kolossale twee slaapkamer suite van 412 vierkante meter. Een “gewone” Superior Suite op de Explorer is slechts 30 vierkante meter, al is dit nog steeds groter dan op de meeste cruises. Maar voor louter vierkante meters betaalt niemand 63 duizend euro voor een weekje vakantie. In de Regent Suite slaap je uiteraard als een regent op een Savoir nr.1 bed à 81 duizend euro. Er is ook een private dining ruimte, een privéspa met sauna, stoomdouche en groot bubbelbad – met uitzicht op zee. Hadden we al gezegd dat er een Steinway Arabesque piano van 226 duizend euro in deze suite staat?

Overigens hebben alle suites een inloopkast waar je genoeg kleding in kwijt kunt voor maanden op zee, een heerlijk privébalkon van 12 vierkante meter, elke dag vers fruit en 24-uurs room service. Wie een Veranda Suite boekt, krijgt er nog een complete badkamer.

Meer lezen over deze exclusieve cruise? De rest van dit verslag lees je via deze link.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s