Januari is een maand vol goede voornemens en sportscholen zien dat normaal gesproken ook terug in het stijgende aantal leden die fit en gezond willen worden. Alleen zijn de sportscholen al weken gesloten en is er nog niet veel rooskleurig perspectief vanuit Den Haag dat de sportclubs open mogen. De nieuwe toestroom van leden blijft dit jaar uit. “We hebben een perspectief nodig.”

‘Gigantische tegenvaller’

Als het aan sportschoolhouder Rutger Brakel ligt, kunnen de sportscholen niet snel genoeg open gaan. Zijn sportscholen zitten gevestigd in Zwolle, Dalfsen, Ommen en Hardenberg, maar nieuwe leden zijn niet happig op een abonnement. ,,In het begin van het jaar hebben het mensen het gevoel  een nieuwe start te willen met nieuwe doelstellingen, al was dat effect voorheen wel sterker: goede voornemens zijn wel een beetje taboe geworden. Alleen nieuwe leden blijven vooral weg omdat er weinig perspectief is.”

De rest van het artikel is te lezen op destentor.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s