Blog

Bang om door de mand te vallen als zzp’er?

Het imposter syndroom is de angst om door de mand te vallen als professional. Je kunt nog zulke goede prestaties en successen leveren, toch is er dat stemmetje in je hoofd dat zegt: wanneer komen mensen erachter dat ik eigenlijk niks kan?

Een onderneming starten in crisis

Wie is zo gek om een onderneming te starten in een crisis? Nou, ik. Waarom ik juist nu verder ga als freelance journalist en copywriter.

How (not) to #blacklivesmatter

In juni ging heel social media op zwart onder de hashtag #blackouttuesday. Een paar tips voordat je een racismestatement de wereld inslingert.

More is less

Een tijd geleden kreeg ik de ruimte om voor LXRY Magazine een grote reportage te schrijven. De opdracht: Less is more. Met Studio Drift als gasthoofdredacteur aan het roer ging ik voor een magazine dat over luxe gaat – en ogenschijnlijk daarom veel focust op weelde en overdaad – op zoek naar het tegenovergestelde. Mijn … Lees meer More is less

Gepassioneerd of workaholic?

Jarenlang heb ik getwijfeld welke van de twee opgaan voor mij. Misschien is het wel een beetje van beiden. Wie mijn blog heeft gevolgd, weet dat ik in 2013 een burn-out kreeg en die was niet mis. Zeker acht maanden was ik ‘uit de running’ en hierdoor heb ik een heel jaar van mijn studie gemist. … Lees meer Gepassioneerd of workaholic?

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Hoi, ik ben Susan! Ik ben in 2017 afgestudeerd als journalist en ik heb de afgelopen jaren voor verschillende internationale mediamerken gewerkt. Tegenwoordig werk ik als freelance journalist en ben ik met name geïnteresseerd in lifestyle, filosofie, reizen, kunst, duurzaamheid, technologie en wetenschap.

Meld je aan voor mijn blog

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

INSTAGRAM