Interviews

Nochtli over eenzaamheid op social media: “Ik herkende mij niet in wat ik online zag”

Waarschijnlijk is 3 tot 10 procent van de jongeren wereldwijd chronisch eenzaam. De coronacrisis doet daar nog eens een schepje bovenop. Meer dan de helft van de jongeren tot 25 jaar voelen zich namelijk meer eenzaam dan voor de crisis, dat blijkt uit onderzoek van I&O Research. Vandaag begint de Week tegen Eenzaamheid en model slash content creator slash dancing queen Nochtli Peralta Alvarez vertelt waarom het juist nu belangrijk is om dit onderwerp … Lees meer Nochtli over eenzaamheid op social media: “Ik herkende mij niet in wat ik online zag”

Hyde Park: het wonen van de toekomst

Met namen als Kensington, Knightsbridge en Notting Hill, denk je niet meteen aan Amsterdam of aan Hoofddorp. Loop nu eens door kantorenpark Beukenhorst-West en de kans is groot dat je niets anders ziet dan grijze gebouwen. Waar de meesten rechtsomkeert maken, blijft André Snippe staan. Dit gebied wordt dé nieuwe stadswijk met een hoofdstedelijke uitstraling, allure en gezelligheid en gaat ruim 3.500 luxe, maar … Lees meer Hyde Park: het wonen van de toekomst

Van computerbaan naar creatief bestaan

LXRY Magazine 40 Wat voor baan kies je als geld geen issue zou zijn? Bijna een miljoen mensen nemen jaarlijks de daadwerkelijke stap. In tijden waar meer aandacht is voor zingeving, kiezen steeds meer mensen voor iets wat ze leuk vinden, zo stelt het Ambachtshuis Brabant, een instelling die mensen omschoolt. Vijf switchers over hun overgang naar een passievol werkleven. Klik op de onderstaande … Lees meer Van computerbaan naar creatief bestaan

Interview: Alain Clark en Eva Valery Portis

LXRY Magazine 39 Ik heb me zeldzaam zo op mijn gemak gevoeld in het afnemen van een interview. In een prachtig monumentaal Amsterdams grachtenpand, schoof ik aan met een kop thee bij Alain Clark en zijn vriendin Eva. Een interview over hun liefde en passie dat nog niet eerder zo heeft plaatsgevonden Klik op de onderstaande afbeelding om het volledige verhaal te lezen:

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Hoi, ik ben Susan! Ik ben in 2017 afgestudeerd als journalist en ik heb de afgelopen jaren voor verschillende internationale mediamerken gewerkt. Tegenwoordig werk ik als freelance journalist en ben ik met name geïnteresseerd in lifestyle, filosofie, reizen, kunst, duurzaamheid, technologie en wetenschap.

Stay up to date!

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.