Interviews

Nochtli over eenzaamheid op social media: “Ik herkende mij niet in wat ik online zag”

Waarschijnlijk is 3 tot 10 procent van de jongeren wereldwijd chronisch eenzaam. De coronacrisis doet daar nog eens een schepje bovenop. Meer dan de helft van de jongeren tot 25 jaar voelen zich namelijk meer eenzaam dan voor de crisis, dat blijkt uit onderzoek van I&O Research. Vandaag begint de Week tegen Eenzaamheid en model slash content creator slash dancing queen Nochtli Peralta Alvarez vertelt … Lees meer Nochtli over eenzaamheid op social media: “Ik herkende mij niet in wat ik online zag”

Hyde Park: het wonen van de toekomst

Met namen als Kensington, Knightsbridge en Notting Hill, denk je niet meteen aan Amsterdam of aan Hoofddorp. Loop nu eens door kantorenpark Beukenhorst-West en de kans is groot dat je niets anders ziet dan grijze gebouwen. Waar de meesten rechtsomkeert maken, blijft André Snippe staan. Dit gebied wordt dé nieuwe stadswijk met een hoofdstedelijke uitstraling, … Lees meer Hyde Park: het wonen van de toekomst

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Hoi, ik ben Susan! Ik ben in 2017 afgestudeerd als journalist en ik heb de afgelopen jaren voor verschillende internationale mediamerken gewerkt. Tegenwoordig werk ik als freelance journalist en ben ik met name geïnteresseerd in lifestyle, filosofie, reizen, kunst, duurzaamheid, technologie en wetenschap.

Stay up to date!

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.