Mediapakketten


Neem een kijkje in het speciale mediamenu


Welkom bij Poeder Producties

Het online succes van jouw bedrijf is net als een avondje eten in jouw favoriete restaurant: het is geslaagd wanneer je kunt genieten van een goede service en een fraaie presentatie. Plus je wilt je geen zorgen hoeven te maken over de juiste keuze. Maar zelf een restaurant moeten runnen? Daar denk je liever niet aan.

Tegenwoordig is de online aanwezigheid van een onderneming onmisbaar. Als je de invulling van je website, social media of online communicatie wat lastig vindt, dan kan ik je daarbij helpen. Denk aan pakkende teksten voor je webpagina’s, persberichten, journalistieke nieuwsartikelen/blogs, nieuwsbrieven of social media content – van productie tot strategie.

Mijn specialiteit is het maken van 360 graden crossmedia content die aansprekend is voor het brede publiek. Met zorg en liefde creëer ik impactvolle verhalen die de lezer inspireren.


Ontdek de mogelijkheden


Honger gekregen? Bekijk hieronder het menu om de verschillende opties te bekijken. Met de verschillende Omakase-opties (Japans voor ‘ik laat het aan jou over’) ontvang je een compleet mediapakket voor een vast bedrag per maand. Uiteraard kun je ook altijd à la carte bestellen, volledig afgestemd op jouw project en idee.


Voorbeeldmenu

Omakase 1

1 artikel, blog of nieuwsbrief
per maand

Vooraf bespreken we het doel, type content en onderwerpen die we maandelijks gaan publiceren. Dit menu is geschikt voor wie up-to-date wil blijven.


€ 139

Omakase 2

2 artikelen, blogs of nieuwsbrieven per maand

Vooraf en tussentijds bespreken we het doel, type content en onderwerpen die we twee keer per maand gaan publiceren. Geschikt voor actieve aanwezigheid en werving.

€ 249

Omakase 3

3 artikelen, blogs of nieuwsbrieven per maand

Vooraf en tussentijds bespreken we het doel, type content en onderwerpen die we drie keer per maand gaan publiceren. Geschikt voor de aanloop naar events of releases.

€ 349

Meer nodig dan alleen artikelen zoals video’s, social media posts of persberichten? Ik stel graag een gepersonaliseerd menu voor je samen dat is afgestemd op jouw smaak.


Reserveer nu


Om te reserveren, kun je mij bellen op +31 6 13278058 of het formulier hieronder gebruiken.

Poeder Producties

Online openingstijden

24/7

KVK

KVK 78528887
Vestigingsnr. 000046146717

Contact

+31 6 132 780 58
susanpoeder@gmail.com